joi, 4 iunie 2015

Relaţia gay...

Mereu am crezut că micile greşeli nu trebuie iertate ci trebuie îndreptate. Şi până la urmă cine nu greşeşte? Eu, eu am greşit enorm...Dar El parcă a greşit mai mult sau mai grav. Aşteptam ca timpul să vindece durerea şi incertitudinea şi încet, încet să ne revenim.Chiar dacă nu mai puteam să continuăm relaţia, măcar să rămânem prieteni. Aşteptam câte un semn,o vorbă, un telefon...şi cu greu au venit. Am vorbit intr-o seară aproape 2 ore la telefon ca nişte oameni mari şi normali şi totul părea ca merge spre bine,puteam să rămânem prieteni. Dar viaţa e o iluzie şi a apărut o Nălucă...care, a pus o perdea de fum între noi prin care nu se mai vedeau decât nişte cuvinte fugare: da, nu, aha şi trei emoticoane. Şi cuvintele care mi-au dat şah:
"ce ma doare acum, e ca am pierdut atata timp
am sters toate pozele cu tine din calculator
te urasc..de azi te urasc.."

Cred că sunt ciudate relaţiile gay şi pentru gay...De ce ai sta cu cineva 6 ani dacă nu ai avut o zi de fericire? Trebuie să prezinţi pe cineva familiei? NU! Să îţi facă de mâncare?Să areţi cuiva că eşti un gay cuminte? Să...Prea multe gânduri...şi sunt sătul. Într-o relaţie gay ce poate să te lege? Numai iubirea, atât !
Între iubire şi ură nu e decât un pas...şi a fost făcut...E bine de ştiut. Aşa îmi voi alege şi eu baricada pe care trebuie să lupt...Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu